Si të postoni një gif në facebook

E dini që mund të postoni foto dhe video në Facebook, por a e kuptoni se Facebook tani mbështet edhe ngarkimin e GIF-ve? Funksioni i ri për të postuar GIF në Facebook u prezantua në heshtje, dhe kështu vetëm disa përdorues e kanë ditur se është në të vërtetë e mundur të postohen GIF në