Si të postoni një gif në facebook

E dini që mund të postoni foto dhe video në Facebook, por a e kuptoni se Facebook tani mbështet edhe ngarkimin e GIF-ve? Funksioni i ri për të postuar GIF në Facebook u prezantua në heshtje, dhe kështu vetëm disa përdorues e kanë ditur se është në të vërtetë e mundur të postohen GIF në

Si të rriten kërpudhat organike

Urime, mik! Ju jeni pronari i ri krenar i fermës tuaj organike të kërpudhave! Nëse kjo është hera juaj e parë që rritni kërpudha, gjë që për mua ishte padyshim, ju jeni një kënaqësi e madhe. Është e mahnitshme se sa shpejt rriten këto kërpudha të shijshme dhe dua që ju të ndiheni 100% të

Si të krijoni një faturë komerciale

5 Min. Lexoni Hub Faturimi Si të bëni një faturë komerciale: Udhëzues për bizneset me shabllone 28 mars 2019 Bizneset e vogla që transportojnë produkte ndërkombëtarisht duhet të bëjnë fatura komerciale për qëllime doganore. Bizneset mund të krijojnë një faturë tregtare duke lëshuar një dokument të detajuar që përshkruan atë që po dërgoni dhe vlerën

Si të hekurosni flokët natyralë

Si e natyrshme, mund të vijë një moment kur do të dëshironi të hekurosni flokët tuaj natyralë. Ju mund të jeni të interesuar të kontrolloni gjatësinë e flokëve tuaj ose thjesht për shkathtësinë që ofrojnë flokët e drejtë. Nëse jeni diçka si shumica e natyralëve, ka të ngjarë të keni shqetësime për dëmtimin e nxehtësisë.

Si të përgatiteni për t’u bashkuar me ushtrinë

Këtu është një keqkuptim i zakonshëm në lidhje me programet e trajnimit ushtarak dhe të zbatimit të ligjit. Njerëzit shpesh shfaqen në ditën e parë jo në asnjë formë për të filluar një vrap në grup. Shumë prej tyre janë mbipeshë, me muskuj dhe nyje të dëmtuara që nuk mund të përballojnë asnjë aktivitet fizik

Si të gjeni drejtimin e një vektori

Drejtimi i një vektori është këndi i bërë nga vektori me boshtin horizontal, domethënë me boshtin X. Drejtimi i një vektori jepet nga rrotullimi në drejtim të kundërt të akrepave të orës të këndit të vektorit rreth bishtit të tij nga lindja. Për shembull, një vektor me drejtim 45 gradë është një vektor që është

Si të lëmë trashëgim pasurinë

Si të lini me sukses pronën në testamentin tuaj Si pronar i pasurive të patundshme banesore, ju duhet të merrni parasysh se çfarë do të ndodhë me pronën tuaj kur të vdisni. Një nga vendimet më të zakonshme është t’ua lini pronën fëmijëve tuaj, ose anëtarëve të tjerë të familjes si përfitues të vullnetit tuaj.

Si ta bëni një djalë që t’ju vërë re në punë

Djemve u pëlqen, në të vërtetë, DASHURIA, kur një grua i vëren ata! Ata kënaqen duke u ndjerë të veçantë, të ndryshëm, unikë dhe tërheqës në sytë tuaj. Ju mund ta përdorni këtë informacion të madh në avantazhin tuaj. Ju MUND t’i afroheni çdo djali në punë me shumë më tepër sukses sesa thjesht të

Si të përmirësoni marrjen e antenës HDTV

Pavarësisht nëse jetoni në plazh në Sidnej ose kilometra larg nga qyteti më i afërt në pjesën e jashtme, duhet të qetësoheni dhe të shikoni TV ndonjëherë. Por nëse jeni duke u mbështetur në një antenë televizive, ka të ngjarë të keni hasur në statike një ose dy herë. Ajo pixelating dhe glicchiness që duket